Access Bars

Wat is Access Bars?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je leven hebt opgeslagen.

De BARS (engelse woord voor tralies) zijn energie banen op je hoofd. De 32 punten op je hoofd zullen zacht worden aangeraakt door mijn vingers, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Zie de bars als de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je niet meer dient of wat je niet meer nodig hebt, wordt verwijderd en zal niet elke keer automatisch verschijnen.

De verschillende Bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Een aantal van deze gebieden zijn; geld, controle, creativiteit, hoop en dromen, lichaam en seksualiteit.

Wat kan ik verwachten tijdens een Access Bars behandeling?

Tijdens de behandeling van 60 minuten tot 90 minuten lig je aangekleed op een massage tafel. Terwijl de punten op je hoofd zachtjes worden aangeraakt lig je heerlijk ontspannen. De één zal warmte voelen, de ander tintelingen door het lichaam, of wellicht voel je helemaal niets en val je heerlijk in slaap. Dit is geen enkel probleem, de behandeling doet zijn werk. Je hebt op z’n minst het gevoel dat je een heerlijke massage hebt ontvangen. In het beste geval, zal je leven veranderen. Een Access Bars behandeling is een ontspannend proces. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energie systeem en het verwijdert alle ballast die bepaalde problemen in stand houdt.

Nadat je een BARS behandeling hebt ondergaan zul je merken dat je minder last zal hebben van: stress, piekeren, vermoeidheid, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Je zal voelen dat er meer ruimte in je hoofd is, alsof er is schoongemaakt! Ik raad dan ook altijd aan om na een behandeling veel water te drinken zodat alle afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Het verminderen van oude vastzittende gedachtepatronen geeft jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt. Je gedachten creëren je werkelijkheid, zonder overbodige oude ballast. Met een Access bars behandeling help ik je lichaam en geest om zichzelf te herstellen, zodat je weer ontspannen verder kan. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten en te gaan leven in het nu.

Klik hier om online een afspraak te maken