Access Bars

Wat is Access Bars?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je leven hebt opgeslagen. De BARS (engelse woord voor tralies) zijn energie banen op je hoofd. De 32 punten op je hoofd zullen zacht worden aangeraakt door mijn vingers, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Zie de bars als de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je niet meer dient of wat je niet meer nodig hebt, wordt verwijderd en zal niet elke keer automatisch verschijnen. De verschillende Bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Een aantal van deze gebieden zijn; geld, controle, creativiteit, hoop en dromen, lichaam en seksualiteit.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen naar iets waarvan je wist dat het er was.

Is er bewijs dat het werkt?

Neuroloog en Neuro wetenschapper Dr. Jeffrey L. Fannin is werkzaam op het gebied van de neurowetenschappen en analyseert al 15 jaar de werking van de hersenen en kennis. Hij besloot om een geïmproviseerde analyse te doen van wat er bij een persoon gebeurt in de hersenen na een enkele Access Bars sessie. Deze resultaten heeft hij in 2015 op de Secret Knock-conferentie in San Diego laten zien.

Hieronder is het filmpje te zien.

Wat kan ik verwachten tijdens een Access Bars behandeling?

Tijdens de behandeling van 60 minuten tot 90 minuten lig je aangekleed op een behandelbank. Terwijl ik de 32 punten op je hoofd zachtjes zal aanraken, lig je heerlijk ontspannen. De één zal warmte voelen, de ander tintelingen door het lichaam, of wellicht voel je helemaal niets en val je heerlijk in slaap. Dit is geen enkel probleem, de behandeling doet zijn werk. Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen en zal je emotionele en lichamelijke blaast makkelijker loslaten.

Welke voordelen heb je van een Access Bars behandeling?

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen en rustig na een sessie. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energie systeem en het verwijdert alle ballast die bepaalde problemen in stand houdt.

Dit vertellen mijn cliënten mij:

 • mijn hoofd is minder vol
 • Ik slaap beter, meer innerlijke rust
 • Ik heb meer energie
 • Voel me sterker in mijn schoenen staan
 • Ik ben daadkrachtiger, doelbewuster
 • k voelde weer meer mezelf
 • Ik voel me ontspannen, rust
 • De veranderingen zullen zowel mentaal als fysiek zich laten zien/voelen en zullen na een week of 3 het best voelbaar zijn.

  Moet je een Access Bars sessie vaker laten doen?

  Je hoeft natuurlijk helemaal niets, het is jouw eigen keus. Mijn ervaring heeft me wel geleerd dat meerdere behandelingen, meer resultaat geven. Het verminderen van oude vastzittende gedachtepatronen is een proces en geeft jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt. Je gedachten creëren je werkelijkheid, zonder overbodige oude ballast.  Met een Access bars behandeling help ik je lichaam en geest om zichzelf te herstellen, zodat je weer ontspannen verder kan. Je kan je voorstellen dat er meerdere behandelingen nodig kunnen zijn om de draai in je leven te kunnen maken.

  Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten en te gaan leven in het nu.

  Klik hier om online een afspraak te maken