Met mijn behandeltafel sta ik regelmatig op beurzen. Spirituele beurzen, welzijnsbeurzen. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou gaan doen, of zelfs dat ik dit leuk zou vinden? Daar zit ik dan, achter een tafeltje, met een enorme banner naast me met foto en al! Beetje wennen… Maar ik vind het ontzettend verrassend en het verbind mensen. Ik maak makkelijk contact met mensen. Ik vertel ze wat Reiki of Access Bars® voor ze zou kunnen betekenen. Ik geef korte sessies om de mensen te laten ervaren wat het is en hoe het kan voelen. Maar wat ik de mensen vooral meegeef is rust en een luisterend oor.

Mijn praktijk is er voor bedoeld om iedereen weer terug te laten keren naar de kracht die er van binnen zit, maar die door het leven soms vertroebeld, verzwakt of verstopt zit. We zijn allemaal krachtige wezens, vol mooie energie. Door de mooie en heldere, zuivere energie breng ik dat weer bij mensen naar boven en de rest is up to them… Iedereen heeft een keuze, je mag er mee doen wat je wilt…