Over Dani

Mijn naam is Dani Torlentino

Voor mij is rust echt een must. Even terug naar jezelf, ontspannen en opladen. Ik heb om mij heen gezien dat rust in de chaos voor veel mensen belangrijk is. Mede om ook een helder beeld te behouden van waar sta je in het leven, waar wil je heen, waar loop je tegenaan? In deze drukke wereld is het naar mijn idee zeer belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Reiki kwam voor het eerst in mijn leven in 2005. Door mijn werk heb ik veel moeten reizen over de hele wereld met de bijbehorende onregelmatigheden. Ik kreeg uiteindelijk last van slecht slapen en raakte oververmoeid, waardoor de onrust toe nam. Dit leidde bij mij tot emotionele spanningen. Ik heb van alles geprobeerd om van de klachten af te komen, maar helaas heeft dat niet geleid tot volledig herstel. Een vriendin heeft mij aangespoord om een Reiki behandeling te proberen. Binnen een aantal behandelingen voelde ik mijn energie weer terugkomen en merkte ik dat ik weer ruimte en rust kreeg.

Deze positieve ervaring met Reiki heeft mij er toe gezet om mij in deze materie te verdiepen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2006 ben begonnen met het volgen van opleidingen. Inmiddels ben ik Reiki Master en heb ik mijn 1e graad in Seichem. Tevens ben ik gecertificeerd behandelaar van Access Bars.

Ik wil me blijven ontwikkelen en zal altijd blijven leren. Ik werk intui╠łtief en krijg vaak een helder beeld van degene die behandeld wordt, door goed in te voelen op de persoon en situatie. Ik heb zelf zoveel baat gehad bij de Reiki behandelingen, dat ik deze kennis graag wil delen.

Mijn doel is om mensen te helpen. Om rust te geven en verlichting, om lichamelijke klachten te verhelpen en natuurlijk om ontspanning in het lijf en de geest te geven. Ik wil je graag helpen met mijn jarenlange ervaring, om je weer volledig in je kracht te kunnen laten staan. Om je uitgerust, ontspannen en krachtig op je pad te zetten. Mijn aanpak is liefdevol, persoonlijk en professioneel.

Dani
Klik hier om online een afspraak te maken