Over Dani

Mijn naam is Dani Torlentino
Voor mij is rust echt een must. Even terug naar jezelf, ontspannen en opladen. Ik zie steeds meer mensen om mij heen die een rustpunten zoeken in de drukte van hun bestaan, om zo een helder beeld te kunnen behouden in hun leven. De vraag is dan ook vaak, waar sta ik nu, waar wil ik heen, waar loop ik tegenaan? In deze drukke wereld is het naar mijn idee zeer belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Reiki kwam voor het eerst in mijn leven in 2005. Door mijn werk als stewardess, heb ik veel moeten reizen over de hele wereld met de bijbehorende onregelmatigheden. Ik kreeg uiteindelijk last van slecht slapen en raakte oververmoeid, waardoor de onrust toe nam. Dit leidde bij mij tot emotionele spanningen. Ik heb destijds van alles geprobeerd om van de klachten af te komen, maar helaas leidde dat niet tot een volledig herstel.

Totdat een vriendin mij aanspoorde om een Reiki behandeling te proberen. Binnen een aantal behandelingen voelde ik mijn energie weer terugkomen en merkte ik dat ik weer ruimte en rust kreeg. Ik zat lekkerder in mijn vel en mijn fysieke klachten namen af. Deze positieve ervaring met Reiki heeft mij er toe gezet om mij in deze materie te verdiepen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik in 2006 ben begonnen met het volgen van opleidingen. Inmiddels heb ik mijn eerste en tweede en derde graad in Reiki behaald en mijn 1e graad in Seichem (ook een vorm van Reiki).

Omdat ik mij wil blijven ontwikkelen ben ik ook met Access Bars aan de slag gegaan. Inmiddels ben ik gecertificeerd behandelaar van Access Bars en gediplomeerd HSP coach. De combinatie/ afwisseling van beide methodes is ontzettend effectief. Ik zie mensen groeien, ontwikkelen en met een heldere en positievere blik naar zichzelf, naar het leven dat ze gecreëerd hebben kijken. En daar doe ik het voor

Ik werk intuïtief en krijg vaak een helder beeld van degene die behandeld wordt, door goed in te voelen op de persoon en situatie. Ik luister en neem de tijd voor mijn cliënten. Zelf heb ik zoveel baat gehad bij de Reiki en Access Bars behandelingen, dat ik deze kennis graag wil delen. Mijn doel is om mensen te helpen. Om rust te geven en verlichting, om lichamelijke klachten te verhelpen en natuurlijk om ontspanning in het lijf en de geest te geven. Ik wil je graag helpen met mijn jarenlange ervaring, om je weer volledig in je kracht te kunnen laten staan. Om je uitgerust, ontspannen en krachtig op je pad te zetten. Mijn aanpak is liefdevol, persoonlijk en professioneel.
Klik hier om online een afspraak te maken