De mooiste reis…
De helft van mijn leven heb ik gereisd als stewardess. Ik vloog naar alle uithoeken op aarde en wat heeft het mijn wereld verrijkt! Het reizen gaf mij het gevoel van vrijheid, van avontuur, inhaleren van levensenergie. Totdat ik het gevoel kreeg dat ik letterlijk vluchtte. Het was een vorm van ontsnappen aan ervaringen en emoties waar ik niet mee overweg kon. En ik vloog letterlijk uit mijn lijf en hart. Een burn-out was het gevolg en het grote opruimen begon…
Ik ben aan een nieuwe reis begonnen. een reis naar binnen, naar mijn echte ik en naar een leven waar ik intens kan genieten zonder te hoeven ontsnappen. En tijdens deze reis heb ik zoveel mooie stappen genomen in mijn persoonlijke zoektocht naar mijzelf! Geen trucjes, geen tijdelijke oplossingen om me even goed te voelen, maar daadwerkelijk een verandering in alles. In hoe ik mijn leven ervaar, hoe ik de dingen voel en ik zie de positieve veranderingen in mijn leven verschijnen. En dat creëer ik helemaal zelf!
Ik krijg mijn eigen krachten weer terug!
Maar daar is wel wat voor nodig!
– het vergt lef en moed
– ik moet er echt helemaal voor gaan
het is met een lach en een traan
ik ga van diepte- naar hoogtepunten
van binnen en van buiten
Het is een volledige transformatie van binnen en van buiten. Opruimen om verder te kunnen gaan met de mooiste reis van mijn leven. De beste versie van mijzelf worden en dit prachtige proces door te mogen geven aan jou…
Soms ga ik door een stuk kwetsbaarheid heen, een stuk angst en twijfels, maar daar groei ik zo enorm van! Het leven is bedoeld om van te genieten, om zelf in te kleuren, om te ervaren als een prachtige reis!
De mooiste reis van je leven!
Ik ben met mijn proces bezig en sta er straks voor jou! Om jou de belangrijkste reis van jouw leven te laten maken en de allerbeste, mooiste, liefste en krachtigste versie van jouzelf te laten zien. Want die persoon ben jij namelijk al. Het zit in je… het is tijd om te laten zien wie je bent!
To be continued…