Mijn denken en mijn voelen sturen en veranderen mijn leven. Vanaf het moment dat ik me waardig voel en de overvloed in mijn leven voel, creëer ik rijkdom. Vanaf het moment dat ik mij krachtig VOEL, stap ik op mijn echte weg, de weg naar succes. Vanaf het moment dat ik mij heel VOEL, begint mijn heling. Wanneer ik de liefde VOEL voor mijzelf en mijn leven, creëer ik steeds meer in mijn leven wat mij hetzelfde gevoel geeft. Liefde.

Ik blijf in het NU, ik bevrijd mijzelf van de emoties in het oh zo bekende verleden om mijn toekomst te kunnen veranderen. Ik kan geen verandering verwachten als ik eigen mijn gedachten en overtuigingen niet verander.

De realiteit is een afspiegeling en reactie op mijn denken en voelen. Ik kies deze gedachten! Ik kies de positieve en verwijder de negatieve gedachten en mijn wereld verandert.

Het leven is echt zo leuk!

Ben jij al een tijd bezig met het proberen te veranderen? Misschien door middel van affirmaties, het volgen van allerlei workshops en cursussen en lukt het je steeds niet om die verandering ook echt te voelen en te ervaren? Dit komt doordat je de kern van de onderliggende negatieve (vaak onbewuste) emoties niet hebt weggehaald. Deze spelen op de achtergrond een zeer grote rol in het tegenhouden van jouw wenselijke veranderingen.

Wil je weten hoe je die dominante negatieve emoties, overtuigingen die jou in de weg zitten kunt verwijderen? Maar dan ook echt? Zonder foefjes? Ben jij bereid om je open te stellen en jouw leven te veranderen?

Ik wil je hier met alle liefde bij helpen. Plan een GRATIS video of telefoongesprek in van 30 minuten waarin wij exact kunnen bepalen waar jouw blokkades, jouw dominante negatieve emoties vandaan komen. De eerste stap! Ben jij er klaar voor? Laat je een bericht achter?

Vrij om te kunnen doen wat jin wilt, wanneer jij dit wilt! Ga ervoor!