ᴊᴇ ʙᴇɴᴛ ɴɪᴇᴛ ᴡᴀᴛ ᴊᴇ ɪꜱ ᴏᴠᴇʀᴋᴏᴍᴇɴ
Hoe vaak ga je met je gedachten terug naar gebeurtenissen in het verleden? Hoe vaak laat je hoe je je NU voelt, beïnvloeden door die gebeurtenissen in het verleden?
 Als het fijne herinneringen zijn, voel je je waarschijnlijk blij, geliefd, vrolijk en sterk. Maar als het ‘nare, moeilijke, pijnlijke’ herinneringen zijn, dan kan het zijn dat je je verdrietig voelt, boos, verward en gefrustreerd.
 Maar is het niet zo, dat wat er in het verleden is gebeurd, met jou, NU niet meer speelt? Op dit moment in je leven, als je even stil staat? Is het niet zo dat jij zelf bepaalt, zelf kiest welke gedachten jou een goed gevoel geven in plaats van een slecht gevoel?
– Je goed voelen begint bij een keuze:
Als jij echt kiest om je goed te voelen, dan is het noodzakelijk om niet meer te luisteren naar je gedachten die je steeds weer terug nemen naar het verleden.
ᴊᴇ ʙᴇɴᴛ ɴɪᴇᴛ ᴡᴀᴛ ᴊᴇ ɪꜱ ᴏᴠᴇʀᴋᴏᴍᴇɴ
En nu hoor ik je denken, ja maar zo simpel is dat niet? Gek genoeg is het wel zo simpel. Laat je verleden niet je heden beïnvloeden. Je leeft NU. Niet in het verleden, niet in de toekomst maar NU! Je kunt elke dag kiezen hoe jij je voelt. Jouw brein is van jou. Jij bepaalt.
– Hoe doe je dat?
Door te voelen hoe vrij je bent en plezier te maken. NU! Veel mensen leven namelijk met één been half in het verleden of in de toekomst.
‘ᴀʟꜱ ɪᴋ ᴅɪᴇ ɴɪᴇᴜᴡᴇ ᴀᴜᴛᴏ ʜᴇʙ, ᴅᴀɴ ʙᴇɴ ɪᴋ ʙʟɪᴊ!’
‘ᴀʟꜱ ɪᴋ ɪᴇᴍᴀɴᴅ ʜᴇʙ ɢᴇᴠᴏɴᴅᴇɴ ᴏᴍ ᴇᴇɴ ꜰɪᴊɴᴇ ʀᴇʟᴀᴛɪᴇ ᴍᴇᴇ ᴏᴩ ᴛᴇ ʙᴏᴜᴡᴇɴ, ᴅᴀɴ ʙᴇɴ ɪᴋ ᴇᴄʜᴛ ɢᴇʟᴜᴋᴋɪɢ’
‘ᴀʟꜱ ɪᴋ ᴅɪᴇ ɴɪᴇᴜᴡᴇ ʙᴀᴀɴ ᴛᴏᴇɢᴇᴡᴇᴢᴇɴ ᴋʀɪᴊɢ, ᴅᴀɴ ɢᴀ ɪᴋ ʟᴇᴋᴋᴇʀ ɢᴇʟᴅ ᴠᴇʀᴅɪᴇɴᴇɴ ᴇɴ ᴠᴏᴇʟ ɪᴋ ᴍɪᴊ ɢᴇᴡᴀᴀʀᴅᴇᴇʀᴅ.’
‘ᴍɪᴊɴ ʙʀᴏᴇʀ ᴩᴇꜱᴛᴛᴇ ᴍɪᴊ ᴠʀᴏᴇɢᴇʀ ᴇɴ ᴅᴀᴀʀᴏᴍ ᴠᴏᴇʟ ɪᴋ ᴍɪᴊ ᴋʟᴇɪɴ ᴇɴ ᴏɴᴢɪᴄʜᴛʙᴀᴀʀ’
Laat je leven niet afhangen van gebeurtenissen die zijn geweest of die je nog hoopt te gaan meemaken. Wees NU happy! Wees NU tevreden. Leef NU! Ongeacht wat er heeft gespeeld in je verleden, ongeacht wat er speelt in het NU. Vandaag is een nieuwe dag! Je hoeft niet meer te wachten. JIJ KIEST!
Mooie dag vandaag!
Freedom Coach
Dani Torlentino