Het liefst gooi ik de deuren van By Dani NU open!

Er is zoveel vraag naar rust, ruimte, naar liefde in het leven, balans! Naar een leven vanuit het hart en niet vanuit het hoofd. Naar een leven vanuit compassie en niet vanuit afgunst. Naar een leven waarin we elkaar helpen en niet onderuit halen. Naar een leven waarin we de dialoog weer aangaan, zonder het met elkaar eens te hoeven zijn. Naar een leven waarin we elkaar echt knuffelen en niet via een beeldscherm. Naar een krachtig en vol leven en niet een leven waar tal van invloeden van buitenaf alleen maar angst zaaien… Naar een leven waarin niet de leugens de macht hebben, maar waar de waarheid voor een ieder duidelijkheid schept.

Naar een leven waarin liefde regeert…

Vanuit mijn hart geef en leef ik zo goed als dat ik kan en ben ik er. En ik ben wakker. Ik heb zojuist een mooie, liefdevolle Reiki afstandsbehandeling mogen geven. Ik, de gever, vanuit mijn rustige huiskamer waar het heerlijk licht is en mijn cliënt thuis op een rustig plekje in huis. Even helemaal niets, rust…

Deze tijd geeft een hoop onrust, zorgen en spanningen. Wat belangrijk is en blijft, is blijf bij jezelf. Zorg dat je in je kracht blijft staan. Dit is niet altijd even makkelijk. Gelukkig weten mijn cliënten mij te vinden en kan ik ze helpen daar waar nodig. Even een steuntje in de rug. En daar is deze sessie ook heel erg goed voor. Rust…. Prachtig om deze helende energie door te mogen geven…. ?? Zo is er weer een stukje licht gekomen in een donkere dag…

Liefs Dani