Lieve Oud-Collega’s! 

Oh, wat kan ik het me nog goed herinneren. Het vliegen! Het vele reizen, de mensen die je ontmoet, je collega’s, het harde werken aan boord, het super onregelmatige leven en elke keer weer wakker worden in een ander bed. Ik weet als geen ander dat het keihard werken is. Ik heb het met liefde 18 jaar gedaan. En ik weet dus ook als geen ander dat je lichaam soms ontregeld kan zijn, je slaappatronen vreemd kunnen zijn, je energie-level kan schommelen. Je emoties die af en toe een loopje met je nemen, het gevoel van opgebrand zijn, even een pauze nodig hebben.

Ik heb iets moois voor jullie! 

Access Bars ® en Reiki sessies kunnen je enorm helpen! Je lichaam zal opgefrist worden,  je energie-levels worden omhoog geschroefd, het slapen zal verbeteren en je lichamelijke klachten zullen verminderen en geestelijke ongemakken worden in balans gebracht.

Speciaal voor jullie allemaal heb ik een pakket samengesteld.

Het ‘Heart for Flying’ Pakket.

Voor een zeer aantrekkelijke prijs!


Dit pakket bestaat uit

– 4 Access Bars® sessies  van 60-90 minuten

of 

– 4 Reiki sessies van 60-90 minuten


En dit voor maar €255,- 

Geef jezelf tijd om bij te komen, tijd om jezelf een boost te geven. Fysiek, emotioneel en spiritueel! Tussen je vluchten door, in je vrije tijd. Ik werk 5 dagen per week en ook in de avonden. Wanneer jij weer ‘geland’ bent sta ik voor je klaar.

Ga naar het contactformulier of druk op de knop hieronder en boek!

Vermeld je personeelsnummer en voor welke maatschappij je vliegt op het contactformulier.

Het ‘Heart for Flying Pakket’ staat voor je klaar!

NEEM CONTACT MET ME OP