Over mij

Hi! Mijn naam is Dani Torlentino.

Ik ben een spring in het veld van 43 jaar oud en ik sta volop in het leven. Genieten, lachen en plezier hebben, liefde, vrijheid, helderheid en muziek, zijn voor mij de belangrijkste dingen in mijn leven.

This is me!

Voor mij is mijn gevoel een fantastische wegwijzer en daar heb ik me altijd door laten leiden, ook al werd dat niet altijd begrepen. Ik heb 20 jaar als stewardess de hele wereld over gereisd en ik heb zoveel mensenkennis en ervaring op gedaan, naast het feit dat ik intens heb genoten van al mijn avonturen.

Maar na 20 jaar was het tijd voor een switch. Ik zag steeds vaker een andere kant van mij naar bovenkomen ( de levens-genietende coach) en dat was verrassend, verfrissend en ik wilde meer.

 In 2006 ben ik begonnen met het geven van Reiki behandelingen. Het werken met energie was en is nog altijd wonderlijk te noemen. Wij mensen maken onderdeel uit van een wereld waarin energie centraal staat en de connectie tussen het hoofd, het hart en het lichaam is het fundament en bijzonder sterk. Ik ben inmiddels in het bezit van de eerste en tweede en derde graad in Reiki en een 1e graad in Seichem (ook een vorm van Reiki).

Mijn nieuwsgierige en open manier van kijken en vooral positieve ervaringen met de spirituele en holistische behandelmethodes, hebben mij er toe aangespoord om me te blijven ontwikkelen. Ik ben met Access Bars® aan de slag gegaan en inmiddels ben ik gecertificeerd behandelaar van Access Bars® en gediplomeerd HSP coach.

De belangrijkste les die ik echter heb gehad, is dat alles met elkaar verbonden is. Dit jaar, een knotsgek jaar, heeft van mij gevraagd om nog dieper in mijzelf te duiken. Ik besefte en voelde, dat ik mijn levensverhaal zelf schreef. Alles wat er in mijn leven ‘verscheen’, creëerde ik zelf. De wet van de aantrekkingskracht. Ik besefte dat ik de positieve, maar ook de negatieve ervaringen ook in mijn wereld liet verschijnen. Maar nog het allerbelangrijkste was, dat ik overtuigingen had aangenomen en deze als waarheid had toegepast. Dit waren overtuigingen die mij tegenhielden, mij beperkten, mij een vertekend beeld gaven over mijzelf en mijn leven.

Ik leerde dat ik, door te luisteren naar de dingen die ik tegen mijzelf zei en door te voelen hoe ik mij voelde (boos, verdrietig, blij, enthousiast, heel veel zin hebben in wat er komen ging) veranderingen kon aanbrengen in mijn leven. Door te onderzoeken waar deze overtuigingen, deze woorden vandaan kwamen en ze bij de kern aan te pakken en te herschrijven! Ik had voor het eerst echt door, dat mijn gevoel(igheid), waar ik altijd op gewezen werd,  juist mijn kracht was! En dit heeft mijn leven totaal veranderd. Het vertrouwen in mijzelf, in mijn gevoel, in het leven groeide enorm. En nog steeds. Ik besloot vanaf dat moment (en dat doe ik nu nog steeds) om in het moment te gaan leven en van mijzelf te houden zoals ik ben en ik kies elke dag om echt te kunnen genieten zoals ik dat wil. En wow, wat een verheldering om dit te mogen voelen en weten! En wow! Wat een mooie dingen zijn er al op mijn pad gekomen!

Nu ben ik de trotse eigenaresse van mijn eigen Coachings-praktijk, By Dani. Ik heb mijn levenslessen kunnen omzetten naar een unieke werkwijze waarin ik met de By Dani -Coaching sessies diep tot de kern van jouw ‘problemen’ kom en samen met jou verander. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog altijd terecht voor Reiki en Access Bars® sessies.

Ik werk intuïtief, ik ben hoogsensitief en ik kan zeer direct zijn, maar ik ben altijd liefdevol en respectvol en zal je begeleiden op een manier dat jou duidelijkheid brengt. Ik ben vrolijk en heb passie voor mijn werk!

Ik neem de tijd voor iedereen. Mijn doel is om jou te helpen om weer te leven vanuit de kracht die in jou zit op een liefdevolle, respectvolle en professionele manier. Als Coach streef ik ernaar om je bewust te laten worden wie jij bent, wat je voelt en hoe je denkt en welke gedachten een invloed hebben op jouw leven. Het leven is namelijk zo leuk! En er is zoveel om van te genieten! Ik wil je graag leren hoe JIJ dit ook kunt voelen en ervaren en dat je jouw levensverhaal zelf schrijft. Zodat jij kunt genieten bij alles wat je doet!

Dani

“Wat zeggen jouw gedachten tegen jou? En luister jij daar naar?

DANI TORLENTINO • FREEDOM-COACH, REIKI MASTER & ACCESS BARS PRACTITIONER®

JA! Ik wil meer weten!

Mijn praktijk

Mijn praktijk By Dani is gevestigd in Arnhem Zuid. Het is een rustige, lichte ruimte, waar we samen aan het werk kunnen gaan. Er is altijd ruimte voor een lach, een traan, een natuurlijk een hoop positiviteit.