Project omschrijving

Access Bars ®

“Access Bars is een behandelmethode waarmee je het lichaam, je hoofd, je centrale computer in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten.”

DANI TORLENTINO   •   

NEEM CONTACT MET ME OP

Access Bars ®

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je leven hebt opgeslagen. De BARS (engelse woord voor tralies) zijn energie banen op je hoofd. De 32 punten op je hoofd zullen zacht worden aangeraakt door mijn vingers, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Zie de bars als de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je niet meer dient of wat je niet meer nodig hebt, wordt verwijderd en zal niet elke keer automatisch verschijnen. De verschillende Bars zijn verbonden met diverse gebieden in je leven. Een aantal van deze gebieden zijn; geld, controle, creativiteit, hoop en dromen, lichaam en seksualiteit.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je een heerlijke massage hebt gehad, in het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen naar iets waarvan je wist dat het er was.

Tijdens de behandeling van 60 minuten tot 90 minuten lig je aangekleed op een behandelbank. Terwijl ik de 32 punten op je hoofd zachtjes zal aanraken, lig je heerlijk ontspannen. De één zal warmte voelen, de ander tintelingen door het lichaam, of wellicht voel je helemaal niets en val je heerlijk in slaap. Dit is geen enkel probleem, de behandeling doet zijn werk. Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen en zal je emotionele en lichamelijke blaast makkelijker loslaten.

Over het algemeen voelen mensen zich ontspannen en rustig na een sessie. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele energie systeem en het verwijdert alle ballast die bepaalde problemen in stand houdt.

De veranderingen zullen zowel mentaal als fysiek zich laten zien/voelen en zullen na een week of 3 het best voelbaar zijn.

Het verminderen van oude vastzittende gedachtepatronen is een proces en geeft jou de kans en meer vrijheid om te kiezen wat jij in het NU wilt. Je gedachten creëren je werkelijkheid, zonder overbodige oude ballast.  Met een Access bars behandeling help ik je lichaam en geest om zichzelf te herstellen, zodat je weer ontspannen verder kan. Je kan je voorstellen dat er meerdere behandelingen nodig kunnen zijn om de draai in je leven te kunnen maken.

Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten en te gaan leven in het nu.

DANI TORLENTINO   •   

Laat los en voel wat er mogelijk is

Access Bars ® geeft jou de mogelijkheden om dingen anders te gaan ervaren

NEEM CONTACT MET ME OP