Project omschrijving

Wat is By Dani Coaching?

Wist jij dat wij als mens gekozen hebben voor een leven vol liefde, gemak, welzijn, plezier en nog veel meer moois? Waarom ervaren wij dat niet elke dag? Waarom ervaren wij vaak dat wij keihard moeten werken om veranderingen aan te brengen? Waarom blijven wij hangen in een leven waar we niet happy in zijn? Waarom blijven we hangen in die baan, die relatie, die stressvolle situatie? Waarom wachten wij totdat wij onze grens hebben bereikt? Dat wij het leven ervaren als een sleur, inspiratieloos, dat wij zoveel stress voelen dat we onszelf en ons lijf letterlijk uitschakelen: de welbekende burn-out? Dat wij onszelf de vraag stellen: Is dit het nou?

Dat is een hele goede vraag. Veel mensen wachten totdat er iets naars gebeurd in het leven en lijken dan de beslissing te maken: Nu heb ik er genoeg van! Ik wil dit niet meer! Vanaf morgen…. moet het toch echt anders hoor! Maar doen we het dan ook?

Of is het eigenlijk wel lekker veilig om toch maar door te gaan zoals we dat hebben geleerd en altijd zo doen? Veranderingen lijken wij als mens niet fijn te vinden, omdat wij daar vaak een negatieve lading aan geven. Wat nu als het mis gaat? Als ik de verkeerde beslissing neem? Wij laten ons leiden door onze gedachten, onze overtuigingen, onze omstandigheden van buitenaf, de manier waarop wij onszelf zijn gaan zien door de ogen en meningen van anderen. Wij zijn dus niet in lijn met onszelf. En het voelt alsof het leven ons leeft en niet andersom.

Maar wat nu als je wel die beslissing neemt? Wat nu als je de uitdaging aangaat van jouw leven en kiest voor een leven met plezier, passie, blijdschap, liefde, rust, vrijheid? Is dat ook een optie?

JAZEKER!

By Dani coaching zorgt ervoor dat jij al jouw limiterende patronen gaat zien en gaat aanpakken. Door middel van 1 uur durende sessies, zullen wij tot de kern komen, wat jou nu precies tegenhoudt. Waar zitten die negatieve dominante emoties, die jouw gedachten beïnvloeden. Oftewel, wat zegt jou ‘kritische’ ik eigenlijk continu tegen jou? By Dani Coaching laat jou zien wie je bent, wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Dit vraagt van jou dat je open en eerlijk moet zijn naar jezelf en echt de keuze maakt om anders te gaan kijken, voelen en leven.

Tijdens de Coaching sessies leer je hoe je je kunt bevrijden van deze beperkende gedachtes en bevrijd je je van negatieve patronen. Deze manier van Coaching, de zogenaamde Freedom Formula,  is ontwikkeld door Nick Breau, een gerenomeerde Breakthrough Specialist van the Law of  Attraction en ik ben 1 van zijn Facilitators. We zijn vertegenwoordigd in 24 landen over de geheld wereld. Waanzinnig succesvol!

Je leert hoe je je kunt bevrijden van negatieve patronen in je liefdesrelaties, met je geldproblemen en andere mogelijk moeilijke situaties. Je komt weer op 1 lijn met jezelf en je geeft jezelf toestemming om te ontdekken hoe het is om wel die mooie en liefdevolle relatie aan te gaan waar je al die tijd al naar hebt gezocht. Om wel de energie te hebben en uit de donkere schaduw van je burn out te stappen en je vrijheid terug te krijgen om te leven hoe JIJ wilt.

Om niet steeds omstandigheden ‘mee te maken’ die je uit balans gooien, maar dat je WEET dat jij degene bent die de hoofdrol speelt in de film die JOUW LEVEN heet. Om elke dag weer te kiezen voor plezier en om elke dag innerlijke rust te voelen.

Jij kunt vanaf NU kiezen…

JA! IK WIL DIT GRATIS PROBEREN!

Wil jij:

  • Eindelijk die vrijheid voelen van innerlijke rust, balans en plezier in je leven?
  • Die liefdevolle relatie?
  • Een volledige transformatie van binnen en van buiten?
  • Vrij zijn van je emotionele bagage en trauma’s?
  • Uit die burn out stappen?
  • Het zelfvertrouwen hebben en voelen dat je alles kunt ervaren/hebben/doen wat je maar wilt?
  • Jouw energie weer terug?
  • Geen zorgen meer over geld maar juist financiële vrijheid?

Stuur me dan een bericht en dan gaan we samen aan het werk. LIFE IS FUN!

JA! ik wil en gratis sessie van 30 minuten!