Project omschrijving

HSP

“Ruimte en rust creëren om weer anders naar de dingen te kunnen kijken.

DANI TORLENTINO    •   

NEEM CONTACT MET ME OP

HSP

“Ben jij; Erg gevoelig voor harde geluiden, felle lichten, neem je andermans emoties snel over of voel je direct wanneer je een kamer inloopt dat er een sfeertje hangt? Ben je ontzettend gevoelig voor de mening en gevoelens van andere personen? Neem je alles heel persoonlijk, maar voel je aan de andere kant ook heel erg mee met anderen? Voel, ruik, zie, hoor jij alles zeer intens? Dan bestaat er een kans dat je HSP bent.

Herken jij je in het bovenstaande verhaal? Dan kan het heel goed zijn dat je, net als ik, hoogsensitief bent. Ja, je las het goed, ook ik ben hoogsensitief. Ik ben hier op latere leeftijd achter gekomen. Ik raakte in een burn-out, omdat ik niet wist om te gaan met mijn gevoeligheid en er ook geen idee van had, wat dit was en waarom ik zo snel overprikkeld raakte. Na o.a. het lezen van het boek van Elaine Aron, begreep ik, dat ik deze eigenschap bezit. Wat begon als; ‘Jeetje wat ben ik toch anders dan anderen’, en ‘Ik ben zo gevoelig en loop leeg,’ heb ik kunnen ombuigen naar; ‘wat fijn dat ik anders ben!’ en ‘kom maar op met de rust en ruimte!’ Na jarenlange zelfontwikkeling en de nodige opleidingen, mag ik nu mijn kennis en expertise delen en anderen helpen waar ik kan, door middel van coaching, ontspanningstechnieken, Reiki en Access Bars.

Wil jij meer rust, meer kennis, meer handvatten krijgen om een omgeving of momenten te kunnen creëeren die jij nodig hebt om je prikkels te kunnen verwerken? Wil jij leren hoe je een fijn leven kunt hebben als HSP?

Neem contact met me op! Stuur me een bericht met jouw vraag, jouw specifieke doel. Samen plannen we een gratis telefoongesprek van een half uur in, om kennis te maken en samen te kijken waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij nodig hebt. Samen maken we een plan om mee aan de slag te gaan

DANI TORLENTINO    •   HSP COACH

HSP coaching

In combinatie met Reiki en Access Bars®

NEEM CONTACT MET ME OP