Mijn Sessies 

“Mijn sessies zijn rustgevend, verhelderend en persoonlijk. Ik werk intuïtief. Ik voel, ik luister, ik geef je de ruimte en de handvatten om je weer in je kracht te zetten.

DANI TORLENTINO 

NEEM CONTACT MET ME OP
Bekijk mijn pakketten en prijzen

Over mij

Mijn naam is Dani Torlentino

Voor mij is rust echt een must. Wat is er fijner om even terug te gaan naar jezelf, te ontspannen en weer op te laden? Ik zie steeds meer mensen om mij heen die rust zoeken in de drukte van hun bestaan. het leven gaat zo snel! We ‘moeten’  zoveel  en om een helder beeld te kunnen behouden in het leven is rust nodig. De vragen die men zichzelf vaak stelt is: Is dit het nou? Waar sta ik nu? Waar wil ik heen en waar loop ik tegenaan? In deze drukke wereld is het naar mijn idee zeer belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Beleef elk moment…

Ik werk intuïtief en krijg vaak een helder beeld van degene die behandeld wordt, door goed in te voelen op de persoon en situatie. Ik luister en neem de tijd voor mijn cliënten. Zelf heb ik zoveel baat gehad bij de Reiki en Access Bars behandelingen, dat ik deze kennis graag wil delen.

Mijn doel is om mensen te helpen. Om mensen rust te geven en verlichting, om lichamelijke klachten te verhelpen en natuurlijk om de ontspanning in het lijf en de geest te geven. Ik wil je graag helpen met mijn jarenlange ervaring, om je weer volledig in je kracht te kunnen laten staan. Om je uitgerust, ontspannen en krachtig op je pad te zetten. Mijn aanpak is liefdevol, persoonlijk en professioneel.

“Hoe mooi is het om jezelf te zijn? Om met krachtige energie door het leven te stappen? Om met helderheid je leven te leven? Je bent prachtig zoals je bent.”

DANI TORLENTINO    •