Working with Dani was fantastic! She helped me clear some limiting beliefs that I have been struggling with for years… I was able to see the thoughts that have been holding me back and shift them so I feel a newfound lightness and freedom. Dani is patient and understanding and was able to assist me letting go of a relationship that no longer serves me. I definitely recommend working with Dani!

15-10-2020

Courtney Tinder

Ik kom al een tijdje bij Dani voor Reiki en Access Bars en dit keer wilde ze wat anders proberen. Juist omdat ze aanvoelde dat dit is wat ik nodig had en dat ik er klaar voor was.

Deze eerste sessie heeft al zoveel gedaan! Ik voelde de energie weer door mijn hele lijf stromen. Dingen vielen op z’n plek. En dat heeft een deurtje gecreëerd naar mijn kern, waar ik zo’n muur omheen had staan, dat ik er zelf eigenlijk ook niet meer bij kwam. Uiteraard verandert je leven niet in één sessie, maar het heeft mij wel inzicht gegeven dat ik echt nog heel veel kan groeien.

En hoe eng het ook kan zijn om je zo bloot te geven, bij Dani voel ik me zo veilig dat ik er totaal geen probleem mee had.

Freedom Coaching sessie 1

29-09-2020

Rosa

Een warme, veilige plek, waar je helemaal jezelf mag zijn. Het meest kwetsbare deel in jou krijgt ruimte om te helen. Dit alles onder begeleiding van een warme coach die intuïtief de vinger op de pijnlijke plek legt, om vanuit daar je innerlijke groei te doorlopen.

Freedom Coaching

29-09-2020

Chantal

Al snel kwam Dani tot de kern van mijn limiterende gedachte(n). Al na één coachingsgesprek voel ik dat er iets is geshift. Ik ben diep geraakt door de manier waarop Dani werkt. Ze is professioneel, open en ik voelde mij erg op mijn gemak. Bedankt Dani voor dit waardevolle gesprek!

Gratis Freedom Sessie

23-09-2020

Kelly

Via mijn zus hoorde ik over de Access Bars methode. Na wat gezocht te hebben op internet kwam ik bij Dani terecht en wilde ik wel een Access Bars behandeling proberen. Ik ging er vrij onbevangen in en wilde mezelf laten verrassen en kijken wat het voor me zou betekenen. Achteraf gezien ben ik heel blij dat ik deze stap heb gezet! Want het zorgde bij mij ten eerste voor rust en helderheid in mijn hoofd. Daarnaast kreeg ik meer zelfvertrouwen. Dat merkte ik vooral in mijn werk, in de reacties van collega’s. Ik werd in mijn handelen minder belemmerd door negatieve gedachten over mezelf. Ik maakte mezelf minder klein dan voorheen. Tot dusver heb ik 3 sessies gehad en mijn plan is om geregeld een sessie te nemen.

Ik merk ook dat ik minder pieker en bekommer om alles en nog wat. De persoonlijke benadering en aandacht van Dani heb ik ook als zeer prettig ervaren. Ze is een fijn mens, neemt de tijd voor het gesprek en heeft veel verstand van zaken. Ze heeft me tijdens de sessies ook tips gegeven over het omgaan met stressfactoren in mijn leven. Zo heeft ze bruikbare tips gegeven over het omgaan met mijn hooggevoeligheid. Erg fijn! Al met al kan ik Dani van harte aanbevelen! Dankjewel Dani.

Access Bars/ Reiki

18-09-2019

Marvin

De Access Bars sessies heb ik als zeer prettig ervaren. Wat ik ook fijn vond is dat Dani mij dingen wist te vertellen vanuit een ander perspectief. Dit gaf mij bij bepaalde zaken bevestiging en gaf mij handvatten om weer mee verder te kunnen. Dat is heerlijk als je in je hoofd vast zit en niet weet hoe nu verder. Na de eerste behandeling had ik ontlading en was ik moe. Ik voelde ondanks dat een rust over mij, ik was niet meer gejaagd. In mijn hoofd gebeurt nog van alles. Fijn om te weten dat het na de behandeling nog doorwerkt, zodat je dingen gaat veranderen/verwerken. Voor mij is genieten, lol in het leven, rust en ruimte (balans) erg belangrijk!

Reiki/Access bars

20-05-2020

Dunja Kemper